Bericht versturen
Xinxiang Tianhong Medical Device Co.,Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Sophy Li

Telefoonnummer : 15037350312

WhatsApp : +8615037350312

Free call

Medische Tianhong: De veiligheid is met hoogste prioriteit, de achtervolging van de producten van uitstekende kwaliteit, en „gezondheid“ door het volledige productieproces

April 14, 2023

Een plotselinge nieuwe kroonepidemie heeft een strenge uitdaging aan de medische hulpmiddelen van mijn land gevormd, en het heeft ook de voorlichting van iedereen van hygiëne opgeheven, en de vraag naar medische verbruiksgoederen is beduidend gestegen. Tianhong Medisch, als een onderneming die diep op het gebied van medische hygiënematerialen vele jaren is geïmpliceerd, is betrokken over nationale gezondheid en gezondheid. Tijdens het verzekeren van productkwaliteit, is elke verbinding nadenkend en nadenkend, slechts om meer comfort en veiligheid aan consumenten te brengen. , Gezonde productervaring, die het leven van mensen en gezondheid begeleidt.

laatste bedrijfsnieuws over Medische Tianhong: De veiligheid is met hoogste prioriteit, de achtervolging van de producten van uitstekende kwaliteit, en „gezondheid“ door het volledige productieproces  0

De Tianhongproducten combineren „efficiency“ en „kwaliteit“

Voor vele verwerkende bedrijven, die ligt de productkwaliteit in „kunstmatig“ enerzijds, en „materiaal“ anderzijds verbeteren. Tien jaren geleden, in het productieproces van ontvet gaas, de meeste ondernemingen in de industrie gebruikten traditioneel materiaal aan debleachgaas. De arbeidskrachten, de materiaalresourcen, de ruimte, en het waterverbruik waren reusachtig. De het verven temperatuur was niet gemakkelijk te controleren, en het was gemakkelijk om de afwijking en de inslag van het gaas te beschadigen, dat in ongelijke dikte van het gaas resulteert. , lagere productieefficiency. Dientengevolge, materiaal van het de waterstofperoxydebleken van Tianhong het Medische geïntroduceerde om het geautomatiseerde de productieproces van het bedrijf te versnellen. Nadat het nieuwe materiaal online ging, zijn de kwaliteit en de productieefficiency van het ontvetten van gaas zeer verbeterd. Met de ononderbroken verhoging van zijn eigen sterkte, heeft het meer dan 60 landen en gebieden zoals Rusland, de Verenigde Staten, Duitsland, Zuid-Korea, Italië, en Spanje, bereikt en door nieuwe en oude klanten goedgekeurd.

 

De Tianhongkwaliteitscontrole stelt „gezondheid“ door het volledige productieproces in werking

 

Elk van onze producten overweegt de gezondheid van grondstoffen, de gezondheid van het productieproces, volledig de gezondheid van het gebruiksproces, en de gezondheid van het publiek, en integreert echt „gezondheid“ in elke verbinding van grondstoffen aan gebruikers. om ervoor te zorgen dat er geen fouten in elke verbinding zijn, hebben wij een perfect kwaliteitsbeheersysteem gevestigd, en het speciale personeel is verantwoordelijk voor het volgen van en het controleren van de verwerving van de product grondstof, pakhuis, het opdracht geven tot, productie, kwaliteitscontrole, levering, vervoer en andere verbindingen, en doet een goed werk in productsupervisie. , Werken het Productcomfort, de netheid, de veiligheid en andere inspectie en goedkeuring om ervoor te zorgen dat de producten op programma en overeenkomstig de kwaliteit worden geleverd; bovendien hebben wij ook het systeem van de naverkoopdienst en het kwaliteitsbeheersysteem opengesteld, en de naverkoopafdeling ontvangt om het even welke op kwaliteit betrekking hebbende kwesties van klanten. Het rapport aan de kwaliteitsbewakingsafdeling tijdig, van productnaverkoop aan productie, bevordert integendeel de kwaliteitsverbetering en verbeteringen, en realiseert een closed-loop productkwaliteitsborging.

In de toekomst, Medische zal Tianhong blijven het principe van „veiligheid eerst aanhangen, achtervolging van de producten van uitstekende kwaliteit“, in mening de opdracht houden van „het beschermen van de toekomst van Tianhong, gevend voor het leven en gezondheid“, blijven medisch apparaat de voor consumptie geschikte producten creëren van uitstekende kwaliteit, en verantwoordelijk voor de carrièretoekomst van alle Tianhong-mensen. Draag tot de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de materiaalindustrie en het gezonde leven van de mensen bij!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in