Bericht versturen
Xinxiang Tianhong Medical Device Co.,Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Sophy Li

Telefoonnummer : 15037350312

WhatsApp : +8615037350312

Free call

Onderwijs u hoe te om Nagemaakt Katoen te identificeren

August 6, 2021

Onderwijs u hoe te om nagemaakt katoen te identificeren

 

Het gaas wordt vaak gebruikt in het dagelijkse leven, en de gaasmaskers worden ook gemaakt van gaas. Nochtans, gebruiken vele fabrikanten nu inferieure vezelproducten volledig beweren van katoenen producten te zijn, wat wordt vernietigd. In het bijzonder, gebruiken vele fabrikanten nagemaakt katoen, toen nagemaakt katoen. Hoe te om het product te identificeren?

 

De methode van het onderscheiden zwart katoen is hoofdzakelijk te zien of de vuller in het productgebruik grondstoffen belemmerde, en de belemmerde grondstoffen zijn hoofdzakelijk van het volgende:

 

1. Vezelig industrieel schroot.

 

Schroot voor de verwerking van andere vezelproducten zoals vezelverwerking en kledingstukverwerking. Etc. omvattend vloerkatoen, afvalgaren, katoenen linters.

 

2. Medisch vezelafval.

 

Diverse die vezelproducten door medische instellingen worden gebruikt, met inbegrip van absorberend katoen, absorberend gaas, en medische en medische kleding die is geëlimineerd.

 

3. Geregenereerde vezelige substanties.

 

Het industrieel afvalmateriaal, de afvalkleding, en andere producten worden verpletterd, geopend en, enz., door eenvoudige verwerking van vlokkig vezelig materiaal gespoeld.

 

4. De vezelproducten van de afvalkleding.

 

Vezelproducten die hun nuttige waarde hebben verloren en geëlimineerd of verworpen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in